Gaál Zita Kinga

Gaál Zita Kinga

Gaál Zita Kinga vagyok az Alkotás Ingatlan egyik megálmodója.

Az ingatlanokkal való foglalkozás számomra több, mint üzlet. Világ életemben költözködtem, kivettem, kiadtam, eladtam, vettem, építettem egész egyszerűen azért, mert ez engem feltölt, kikapcsol. Nekem, ha úgy tetszik az ingatlanokkal való foglalkozás: művészet. Alkotás, melyben utat engedhetek a bennem rejlő és felszínre kívánkozó kreativitásnak. Ez által az alkotó munka által kapom meg azt az erőt, amit az élet másik oldalán tovább tudok adni úgy az ügyfeleimnek, mint a munkatársaimnak is.

Pályafutásom műszaki rajzolóként kezdtem egy építészeti vállalatnál, majd a banki szektor szövevényes világát megismerve szereztem meg közgazdasági területen az első diplomámat több gyermekes anyaként. Fiatal nagymamaként ültem be újra az egyetem padjába emberi erőforrás szakra.

2015-16 számomra is a fordulatok éve volt. Kiléptem a közszférából, újra iskolapadba ültem, elvégeztem az ingatlan szektorhoz szükséges szakértői képzéseket, így a tapasztalati és gyakorlati tudást elmélettel is megalapozva jött létre az Alkotás Ingatlan az Ön szolgálatára.


Contact Details
  • Mobile : +36 20 23 23 444

Üzenet küldése
Loading...