Pénzügyi közvetítő

Hegedűs-Fehér Mónika

Érettségi után a gödöllői Szent István Egyetemen szereztem meg főiskolai diplomámat, illetve 2011-ben pedig a Pénzügyi közvetítői végzettséget.

Általánosságban közel 20 éve foglalkozom aktívan értékesítéssel, hitelügyintézéssel és biztosítások  kötésével.

5 éve kezdett el mélyebben érdekelni az  ingatlanszakma, az adásvétel és az ahhoz kapcsolódó lehetőségek teljes körű kiaknázása. Próbáltam olyanban gondolkodni, amit az emberek értékelni tudnak, a rengeteg felmerült és felmerülő devizahitelek miatti adósságok után.

Szakterületem: a lakástakarék és az ehhez kapcsolódó állami támogatások kihelyezése, illetve az állami támogatásokkal kombinált egyedi, személyre szabott hitelek teljes körű ügyintézése. 

Ingyenes hiteltanács:

Az Alkotás Ingatlaniroda partnereként pénzügyi és hitelezési kérdésekben ingyenesen tájékoztatom a hozzám forduló ügyfeleket. Felmerülő kérdésikre minél szakszerűbb válaszokat adok, felvázolom a lehetőségeit a vétellel és hitellel  kapcsolatban. Mindezt személyre szabottan, az adott helyzethez igazodva, több lehetőséget is kidolgozva, hogy a legmegfelelőbb megoldást tudjuk az Ügyféllel közösen kiválasztani. Vállalom a hitelkérelmek előkészítését, és benyújtását végig nyomon követve azt a hitel folyósításáig.

 


Contact Details
  • Mobile : + 36 30 212 33 92