Jogi tanácsadás

Jogi tanácsadás


Dr. Balázs György egyéni ügyvéd vagyok.

Ügyvédi tevékenységemet 2007-ben kezdtem. Irodám Gödöllőn, a Dózsa György út 69/a. szám alatt a Platánház Irodaházban található. Tevékenységem a polgári és a büntetőjog több területére kiterjed.

Jogi tanulmányaimat a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán folytattam. 1998-ban jogi szakvizsgát tettem, majd 2005-ben munkaügyi szakjogászi végzettséget szereztem a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Később társasági- és cég szakjogászi a tanulmányokat folytattam az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, melyet abszolutóriummal zártam.

Szakmai munkám során számos ingatlan adásvételi, ajándékozási, öröklési, társasági, vagyonjogi és más ingatlannal kapcsolatos szerződést kötöttem, szerkesztek okiratokat. Jogosult vagyok a Takarnet számítógépes ingatlan-nyilvántartási rendszer (www.takarnet.hu) használatára, így földhivatali ügyfélfogadási időn kívül is be tudom szerezni a szerződéskötéshez a hiteles tulajdoni lapokat.

Az Alkotás Ingatlaniroda partnereként jogi kérdésekben tájékoztatom a hozzám forduló ügyfeleket az eladással, vétellel, ajándékozással és egyéb szerződésekkel kapcsolatos kérdésekről. Közreműködöm a földhivatali, gyámhivatali ügyintézésben. Vállalom az ügyfelek jogi képviseletét peres és nem peres eljárásokban.

Adásvételek illetve bérbeadás esetében vállalom a szerződés előkészítését, a szerződéskötés lebonyolítását és az ezzel kapcsolatos egyéb felmerülő jogi kérdések megoldását.